T H E T A   I S C E L J I V A N J E

TERAPIJA I OBUKA

Biorezonantna dijagnostika
i terapija


Cvetna terapija (Dr Bach)

Homeopatija

Inergetix-CoRe System

Reiki

Rekonekcija

Supervizija studenata i praktičara

Theta isceljivanje

***

Equilibrium
kontakti


Korisni linkovi

VIANNA STIBAL

Theta isceljivanje je model energetskog isceljivanja koji je utemeljila Vianna Stibal.

To je meditativan proces koji isceljuje na svim nivoima našeg bića - fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom - kroz usredsređenu molitvu Stvoritelju.

Svako ko ima čistu veru u Boga ili Stvaralačku energiju može pristupiti i koristiti ovu metodu bez obzira na starosno doba, pol, boju kože, veru ili religiju.

U Theta isceljivanju koristimo theta moždane talase, koji su vrlo spori i dovode do duboke relaksacije dopuštajući nam da delujemo ispod nivoa svesnog uma. Ti talasi sadrže uspomene i osećaje, a takođe vladaju našim stavovima, verovanjima i našim ponašanjem.

Kroz koncept o Sedam nivoa postojanja Theta praktičar se povezuje sa bezuslovnom ljubavlju, energijom i mudrošću Svega što jeste.
U Theta isceljivanju radimo na četiri nivoa: Osnovnom nivou, Genetskom nivou, Istorijskom nivou i Nivou duše, što omogućava telu da savlada telesnu bolest i odstrani emocionalne blokade.

Osnovni nivo obuhvata sve ono što su nas učili u ovom životu, verovanja koja smo prihvatili još od detinjstva i koja su postala deo nas.

Genetski nivo sadrži verovanja koja smo nasledili od svojih predaka.

U Istorijski nivo spadaju duboke genetske uspomene, sećanja koja datiraju još iz prošlih života ili iz kolektivne svesti čovečanstva, dok

Nivo duše obuhvata sve ono što mi jesmo.
Rad na verovanjima daje nam direktan pristup našem podsvesnom umu koji je sredstvo pomoću kojeg možemo menjati podsvesna verovanja.

Na primer, osoba može svesno želeti uspeh, ali ako ona istovremeno nosi verovanje da su uspešni ljudi usamljeni, ta osoba će podsvesno sabotirati uspeh bez obzira kako i koliko se svesno trudila da to postigne.

Metoda kojom se koristimo kako bismo utvrdili takva verovanja jeste mišićno testiranje a promena verovanja se događa u trenutku.

Drugi važan aspekt Theta isceljivanja je Rad na osećajima pomoću kojega možemo brzo i lako naučiti osobu šta to znači osećati se voljenom, poštovanom, paženom i mnogim drugim osećajima koje osoba možda ranije nikada nije iskusila.

Budući da je tehnika Theta isceljivanja poučavana i zasnovana na Božanskoj bezuslovnoj ljubavi, vi ćete se osećati ugodno i smireno dok je budete učili i iskusili je na sebi.

Nakon što je naučite, uvidećete da svako ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog telesnog i emocionalnog isceljenja. Pomoći ćete sebi kao i svojim prijateljima i porodici koristeći ovaj izuzetan proces.

 
Za više informacija o terapijama, kursevima i obuci, kao i za zakazivanje termina,
možete nam se obratiti putem e-mail-a:
equilibrium.holycentar@gmail.com
ili u radnom vremenu, na telefon +381 064 1304791

Novasvest


© 2011 by Holistički centar EQUILIBRIUM. All rights reserved

Web design
www.delalle.com