R E K O N E K C I J A

TERAPIJA I LIČNA REKONEKCIJA

Biorezonantna dijagnostika
i terapija


Cvetna terapija (Dr Bach)

Homeopatija

Inergetix-CoRe System

Reiki

Rekonekcija

Supervizija studenata i praktičara

Theta isceljivanje

***

Equilibrium
kontakti


Korisni linkovi


„Rekonektivno isceljivanje nas ponovo povezuje sa sveukupnošću svemira, sa suštinom našeg bića, s onim što mi zaista jesmo.

Smatra se da nas ovo isceljivanje može ponovo povezati sa svemirom i s našom vlastitom suštinom ne samo kroz novu grupu isceljujućih frekvencija, već, lako je moguće, preko potpuno novog talasnog opsega.

Realnost postojanja ovog isceljivanja je jasno dokazana kako kroz praksu tako i u naučnim laboratorijima.“

Dr ERIC PEARL

Linije meridijana na našim telima prvobitno su bile povezane sa mrežom linija koje okružuju planetu i presecaju se na poznatim mestima koja se nazivaju mesta moći, kao što su Maču Piču i Sedona.

Ove linije se nastavljaju i spajaju nas sa znatno većom rešetkastom mrežom, povezujući nas sa celim univerzumom. Svako telo sadrži sopstveni skup energetskih linija i tačaka. Iako predstavljaju samo ostatke onoga što su nekada bile,ove linije i tačke nastavljaju da služe kao međuveza sa Univerzumom - one su kanal koji obezbeđuje naše prenošenje energije, svetlosti i informacije između makrokosmosa i mikrokosmosa, univerzuma i čovečanstva.

U jednom vremenskom trenutku ostali smo nepovezani sa tim linijama i izgubili smo punoću naše neraskidive veze sa univerezumom, udaljavajući se tako od naše prethodno brze stope evolucije.

Rekonekcija donosi "nove" aksijatonalne linije koje nas povezuju sa moćnijim i razvijenijim nivoima nego ikada ranije. Te linije su deo večne mreže inteligencije sistema paralelnih dimenzija koji obezbeđuju osnovnu energiju za obavljanje funkcija ljudskog tela. Preuzmite i aktivirajte ove nove linije dozvoljavajući razmenu energije svetlosti i informacije, prevežite lance DNK i ponovo sjedinite "strune" istovremenih ili paralelnih ravni postojanja.
Rekonekcija nije samo proces isceljivanja ona takođe donosi:

- Dublji unutrašnji mir

- Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju; - o

- O slobađanje strahova i osećaja krivice

- Povećanu kreativnost

- Smanjenu anksioznost;

- Veća sposobnost da dajete i primate ljubav;

- Iskustvo svesnosti sadašnjeg trenutka;

- Balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam;

- Uzdizanje mentalnog, fizičkog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije.

O rekonektivnom lečenju

Ćelije i DNK komuniciraju putem frekvencija. Mozak prepoznaje i beleži sopstveni snimak sveta u pulsirajućim talasima.Svemir prožima temeljna supstanca koja sve registruje, te omogućava da sve komunicira sa svim ostalim.

Ajnštajn je rekao: “ Kada miš kine trese se čitav univerzum”. Drugim rečima, ljude nije moguće odvojiti od njihove okoline. Živa svest nije izolovani entitet. Čovekova svest može da povećava stepen reda u preostalom svetu ali isto tako može i da ga remeti. Pitanje je samo da li je naša trenutna frekvencija u skladu sa matricom koja nam je data prilikom rođenja ili nije.

Kada se pojavi bolest, mi ustvari samo doživljavamo razdvajanje naše frekvencije od materije naših ćelija, gubi se informacija koja održava ispravno funkcionisanje, gubi se sećanje na celinu. Najčešći uzročnik je stres..


Ovo isceljivanje može ponovo da nas poveže sa univerzumom i našom sopstvenom suštinom ne samo kroz novi set isceljujućih frekvencija nego kroz buđenje uspavanih resursa organizma. Ta isceljivanja i frekvencije koje pokreću evoluciju imaju sasvim novi kvalitet koji je došao na našu planetu kroz spektar svetlosti i informacije.


Dr Eric Pearl - Biografija

Kao svetski priznat iscelitelj, gostovao je u bezbroj televizijskih programa u SAD i širom sveta, govorio je po pozivu u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje pred prepunom salom Medison skver gardena, a o njegovim seminarima pisano je u raznim publikacijama, uključujući i Njujork tajms.

Kao lekar, Erik je 12 godina vodio izuzetno uspešnu kiropraktičarsku ordinaciju, sve dok jednog dana pacijenti nisu počeli da prijavljuju da na sebi osećaju njegove ruke iako ih on fizički nije dodirivao. Prvih nekoliko meseci dlanovi su mu bili u plikovima i krvarili su. Ubrzo posle toga, pacijenti su počeli da prijavljuju čudesna isceljenja od raka, bolesti vezanih za sidu, od epilepsije, sindroma hroničnog umora, multipleks skleroze, reume i osteoartritisa, urođenih deformiteta, cerebralne paralize, kao i drugih ozbiljnih tegoba. Sve to dešavalo se dok je Erik jednostavno držao svoje ruke u njihovoj blizini… i tako se nastavlja do današnjeg dana.

Isceljenja njegovih pacijenata dokumentovana su u, do sada, šest knjiga, uključujući i Erikov svetski bestseler Rekonekcija: leči druge, izleči sebe [The Reconnection – Heal Others, Heal Yourself], koji će uskoro biti izdat u prevodu na 30. jezik. Knjiga je 2007. godine objavljena i na srpskom jeziku.

Sa sedištem u Los Anđelesu, Erik i Rekonektivno isceljivanje izazvaju veliko interesovanje vrhunskih lekara i medicinskih naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta. Među njima su Džeksonova memorijalna bolnica, Kalifornijski univerzitet u Los Anđelesu (UCLA), Medicinski centar Sedar-Sinaj, Bolnica VA, Univerzitet Minesote, Medicinska škola Univerziteta u Majamiju i Univerzitet Arizone, gde je lekarima govorio na poziv dr Endrjua Vejla [Andrew Weil]. Trenutno se u brojnim centrima sprovode nova istraživanja pod nadzorom čuvenih naučnih istraživača kao što su dr Geri Švarc [Gary Schwartz], dr Vilijem Tiler [William Tiller] i drugi.

Tokom čitave godine Erik intenzivno putuje širom sveta, donoseći našoj planeti svetlost i informaciju Rekonektivnog isceljivanja. Uči vas kako da aktivirate i korisno upotrebite ovaj novi sveoubuhvatni spektar isceljujućih frekvencija koje nam omogućavaju potpuno prevazilaženje “energetskog isceljivanja” i “tehnike”, da bismo stupili na nivo isceljivanja viši od svih kojima je do sada iko mogao da pristupi! Do danas, obučio je više od 60.000 praktičara Rekonektivnog isceljivanja u preko 65 zemalja, dovodeći tako do nastanka spontane generacije iscelitelja širom sveta.

Potvrda Rekonekcije

“…nov uvid u dinamiku isceljivanja…”

- dr Dipak Čopra [Deepak Chopra, M.D.], autor dela Kako spoznati Boga

“Erik je čudesan čovek s izvanrednim isceliteljskim darom. Pročitajte ovu knjigu i doživite preobražaj!”

- Džon Edvard [John Edward], spiritualni medijum, autor dela Šta ako je Bog Sunce?

“Rekonektivno isceljivanje je fenomen u svetu isceljivanja.”

- Lin Mektagart [Lynne McTaggart], autorka dela Polje i Eksperiment namere

“…Istina o revolucionarnom novom načinu da isceljujete i budete isceljeni… Prepuna humora i uvida, temeljnog razumevanja i skromnosti, koji dolaze tek sa sazrevanjem odličnog kliničara i naučnika… Ukoliko ste ozbiljni u pitanjima zdravlja i isceljivanja, pročitajte ovu knjigu!”

- dr Kristijana Nortrup [Christiane Northrup, M.D.], docent na Katedri za ginekologiju i akušerstvo Medicinskog fakulteta Univerziteta u Vermontu, autorka dela Ženska tela, ženska mudrost i Mudrost menopauze

“ Kao lekarka i naučnica u oblasti neurologije, školovana sam da bih znala zašto i kako lečenje deluje. Kada je posredi Rekonektivno isceljivanje, ne znam kako funkcioniše. Samo znam, iz svog ličnog iskustva, da deluje…”

- dr sci. Mona Lisa Šulc [Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D.], autorka dela Buđenje intuicije

“Rekonekcija dr Erika Perla jednostavno je najbolja knjiga o transpersonalnom isceljivanju i duhovnoj medicini koja se pojavila posle mnogo godina. To je dar Univerzuma i izuzetno uzbudljiv doprinos svetskoj promeni paradigme koja se upravo dešava. Ako u toku ove godine pročitate samo dve knjige, neka ovaj dragulj bude jedna od njih.”

- dr Henk Veselman [Hank Wesselman, Ph.D.], autor dela Duh koji šeta, Tvorac medicine i Tragač za vizijom

“Ovo je knjiga koja inspiriše um, teši srce i slavi proces isceljenja… Rekonektivno isceljivanje trebalo bi da pročitaju zdravstveni radnici koji žele da postignu viši nivo isceljivanja kod svojih pacijenata i u toku tog procesa iscele i sami sebe.”

- dr Geri E. R. Švarc [Gary E. R. Schwartz, Ph.D.] i dr Linda G. S. Rasek [Linda G. S. Russek, Ph.D.], direktori Laboratorije za proučavanje ljudskih energetskih sistema na Univerzitetu Arizone, autori dela Univerzum žive energije

“Eriku Perlu je dat nenadmašan dar isceljivanja… nov, neusmeren oblik isceljivanja koji nadilazi formule, tehnike i mantre s kojima smo sve do sada morali da radimo na planeti. Najtoplije ga preporučujem profesionalcima koji se bave zdravljem, kao i svima onima koji su zainteresovani da probude svoje sopstvene isceliteljske potencijale.”

- dr Ričard Gerber [Richard Gerber, M.D.], autor dela Vibraciona medicina

“Rekonektovanje… tajna svekolikog isceljivanja.”

- dr Vejn Dajer [Dr. Wayne Dyer], autor bestselera Moć namere 
Za više informacija o terapijama, kursevima i obuci, kao i za zakazivanje termina,
možete nam se obratiti putem e-mail-a:
equilibrium.holycentar@gmail.com
ili u radnom vremenu, na telefon +381 064 1304791

Novasvest


© 2011 by Holistički centar EQUILIBRIUM. All rights reserved

Web design
www.delalle.com