INERGETIX - CORE SYSTEM

DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA

Biorezonantna dijagnostika
i terapija


Cvetna terapija (Dr Bach)

Homeopatija

Inergetix-CoRe System

Reiki

Rekonekcija

Supervizija studenata i praktičara

Theta isceljivanje

***

Equilibrium
kontakti


Korisni linkovi


" Sve počinje kao informacija , i kristališe tokom vremena i prostora, u energiju i materiju. "

Dr KIRAN SCHMIDT
glavni naučnik , Inergetix Inc

Inergetix - CoRe Sistem ™ , dinamički sistem uspostavljanja ravnoteže je softver i hardverski uređaj koji se koristi za analizu i uspostavljanje ravnoteže kod klijentata sa holističke tačke gledišta .

Inergetix - CoRe ™ sistem je jednostavan za korišćenje, ali moćna alatka koja preuzima višedimenzionalni pristup pronalaženja i balansiranja psihološke , strukturalne , biohemijske i energetske neravnoteže . On brzo i efektivno otkriva srž problema i radi na njemu sa informacionim lekovima , uključujući homeopatske lekove , cvetne esencije , lekovito bilje , akupunkturne tačake i meridijane , čakre , kao i dodatke ishrani .

On takođe koristi frekvencije koje su specifične za pojedinca u kontekstu njegovih simptoma i emituje i koristi zvuk , elektromagnetizam , svetlost i boje .
On je budućnost u oblasti informacione i energetske medicine .

Sa jedne tačke gledišta , informaciona analiza Inergetix - CoRe ™ sistema je proširenje postojeć́ih kompjuterizovanih radioničkih sistema, ali sa druge je ukorenjen u veoma različite koncepte .

Core – model obezbeđuje teorijsku osnovu za Inergetix - CoRe sistem ™ i omoguć́ava matematičku preciznost. Analiza se zasniva na principima razumevanja .Inergetix dijagnostička i
terapijska oprema

Uspešno ga primenjuju: akupunkturolozi , agronomi , holistički praktičari, bioenergetičari , Centar za integrativnu Medicinu na Univerzitetu Gvadalahara , Medicinski centar na Univerzitetu Chienkuo tehnologije na Tajvanu , hiropraktičari . stomatolozi , radiestezisti , Haneman koledž , vellness savetnici , banje , travari , Hologramski Repatterners , homeopate , kineziolozi , maseri , medicinari, ortopedi , naturopati, praktičari Novog Doba , Novalis Organon škola , nutricionisti , fizioterapeuti , psiholozi , reiki praktičari , veterinari i drugi .

Osnovni sistem je savršen da u veoma kratkom vremenskom roku obavi diferencijalnu dijagnozu, za transfer i emitovanje preparata.

Inergetik - CoRe ™ sistem je baziran na osnovnim principa kvantne fizike , što dokazuje povezanost stvari na različitim nivoima postojanja.

Prednosti:

- Ne može da naudi pacijentu

- Daje brze rezultate na 4 nivoa ( informacioni, energetski, fizički i spiritualni )

- Dijagnostika i lečenje na daljinu za klijente koji ne mogu biti prisutni

- Suptilno lečenje - male promene imaju veliki uticaj

- Balansira naš sistem na sva 4 nivoa

 
Za više informacija o terapijama, kursevima i obuci, kao i za zakazivanje termina,
možete nam se obratiti putem e-mail-a:
equilibrium.holycentar@gmail.com
ili u radnom vremenu, na telefon +381 064 1304791

Novasvest


© 2011 by Holistički centar EQUILIBRIUM. All rights reserved

Web design
www.delalle.com