B R T

BIOREZONANTNA DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA

Biorezonantna dijagnostika
i terapija


Cvetna terapija (Dr Bach)

Homeopatija

Inergetix-CoRe System

Reiki

Rekonekcija

Supervizija studenata i praktičara

Theta isceljivanje

***

Equilibrium
kontakti


Korisni linkoviU jesen 1990 godine medicinski istraživači, Dr.William Lyman i Dr.Steven Kaali, saradnici New Yorkskog Medicinskog Fakulteta Alberta Einsteina NY, otkrili su da mogu deaktivirati virus HIVa primenjujući pulsirajuću struju niskog napona.
Struja je delovala razarajuće na virus Hiva, ne čineći nikakvu štetu običnim ćelijama. I pre njih nekoliko naučnika znalo je, da elektricitet može ubijati viruse, bakterije i parazite. Puno lekara godinama je proučavalo kako elektricitet utiče na patogene bakterije i viruse u telu čoveka. Poznato je da je u prošlom veku Nikola Tesla temeljno istraživao i koristio frekvencije za održavanje dobrog zdravlja. Po njemu je nazvan jedan od frekvencijskih generatora - Teslina Zvezda.

Posle njega dr. Raymond Rife, dr. Hulda Clark i mnogi drugi lekari su pažljivo proučavali područje vibracione medicine i napravili niz neverovatnih otkrića.
Otkrili su, da svaki organizam ima svoju frekvenciju, koja ima određenu širinu i visinu. Što je organizam razvijeniji, samim tim su više i šire njegove frekvencije. Istraživanja su pokazala, da mikroorganizmi ne podnose električni tok niskog napona svog frekvencijskog dijapazona. Vrlo jednostavan eksperiment pokazuje, kako frekvencije deluju na male organizme poput insekata ili crva. Kad ih izložite slabom toku njihove frekvencije, uginuće ili će ostati nepokretni i nikad se neće oporaviti.

Naučnike je zanimalo, kako to funkcioniše u ljudskom telu. Napravljen je uspešan eksperiment. Rezultati eksperimenta bili su zapanjujući. Uz pomoć biorezonantnih frekvencija niskog intenziteta ubijali su parazite, bakterije i viruse, bez ikakve štete za ljudski organizam. Organizam čoveka, čiji je imuni sistem oslabljen i ne može da se uspešno bori protiv bakterija, gljivica, virusa i parazita, sada može biti uspješno izlečen! Puno lekara je istovremeno istraživalo područje vibracione medicine.BRT TERAPIJSKA OPREMA

Uskoro su se pojavili prvi frekvencijski generatori - aparati za lečenje frekvencijama. Među njima su Teslina Zvezda, generator dr.Rife-a, Zapper dr. Clark i mnogi drugi.

Svi se oni baziraju na istom principu, ali se i razlikuju načinom rada, izgledom i mogućnostima. Lečenje frekvencijama osnovano je na stvarnim istraživanjima, i potvrđeno rezultatima. Svake godine se održava skup lekara iz celog sveta, da bi podelili svoja iskustva i dostignuća u području biorezonantne medicine.

Za sada lista bolesti, koje se mogu lečiti uz pomoć frekvencija, sadrži preko 500 i više bolesti.
Kvantna medicina je nova naučna grana koja objedinjenje energetske i moderne, komplementarne i alternativne grane medicine. Kvantna medicina je simbioza holističkog tj. celovitog pristupa lečenju, polazeći u lečenju čoveka od njegovog najmanjeg dela a to je ćelija, dovodeći kompletan organizam u harmoniju na ćelijskom nivou.

Kvantni pristup lečenju zasniva se na činjenici da je svaki živi organizam izvor elektromagnetnog zračenja. Holistički pristup lečenju posmatra čoveka a samim tim i zdravstvene probleme kao splet energetskih oblika i vibracija koji su u stalnoj promeni i dinamičkom balansu - debalansu. Dovodeći svaku ćeliju u frekvencijski i energetski balans omogućavmo da ona neometano radi a samim tim i organ u čijem je ona sastavu.

Otkrićem da svako telo i mikroćelija oscilira odgovarajućom rezonantnom frekvencijom moguće je biorezonantnom terapijom eliminisati tj. uništiti patogene u telu čoveka.BRT TERAPIJA

Biorezonantna dijagnostika (BRT) je nastala iz kvantne medicine.To je neinvazivna dijagnostička i terapeutska metoda koja podrazumeva holistički pristup lečenju kroz sinergiju tradicionalnih principa akupunkture i najmodernije tehnologije.

Čovek je deo univerzalne energije satkan od nekoliko slojeva: fizickog, emotivnog, mentalnog, energetskog, duhovnog... i svaki od njih vibrira na odredjenoj frekvenciji, mereno na nivou elektromagnetizma.

U skladu sa time zdravlje predstavlja protok vitalne životne energije u ljudskom telu.Ukoliko dodje do nepravilnosti u protoku energije nastaje bolest.Biorezonantni aparati nam pomažu da registrujemo vitalni talas organizma ili odredjenog organa.

Aparat u svojoj bazi podataka sadrži zapise zdravih frekvencija, koja se uporedjuje sa snimljenim stanjem (frekvencijom) odredjenog organa.Na taj način dobijamo kompleksnu sliku zdravstvenog stanja svakog organa, dela tela, cirkulacije, kičme, limfe, nervnog sistema, moguće prisustvo patogenih mikroorganizama...i dr.

Ovakvim očitavanjem možemo da utvrdimo i predispoziciju za neke bolesti, kao i mogućnost da otkrijemo promene na organima mnogo pre nego što dodje do nekih ozbiljnih oboljenja na funkcionalnom nivou.

Aparati su konstruisani od elektronskih oscilatora koji rezonuju po dužini elektromagnetnih talasa čija je energija adekvatna energiji tkiva ispitivanog organizma. Snaga signala kojim se deluje na organizam je mala, što govori o tome da nije reč o fizičkom delovanju na organizam, već govori o informaciji koju organizam ili organ dobija da bi se potaknuo ka izlečenju.

Dijagnostički sistem očitava i dešifruje magnatne impulse i prikazuje ih na ekranu kompjutera preko virtuelne slike organa pomoću odredjenih grafičkih prikaza koji nam govore o mogućnosti oštećenja organa već u najranijoj fazi bolesti.

 
Za više informacija o terapijama, kursevima i obuci, kao i za zakazivanje termina,
možete nam se obratiti putem e-mail-a:
equilibrium.holycentar@gmail.com
ili u radnom vremenu, na telefon +381 064 1304791

Novasvest


© 2011 by Holistički centar EQUILIBRIUM. All rights reserved

Web design
www.delalle.com